Το Σάββατο 30 Ιουνίου το Σωματείο Κινητικά Αναπήρων Μαγνησίας “ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ”, ανταποκρινόμενο στην έκκληση του Δ.Σ. του Σ.Σ.Κ. Βόλου “Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ”, για την εύρεση ενός νοσοκομειακού κρεβατιού, για ένα 60ο συμπολίτη μας με αναπηρία, παρέδωσε ένα νοσοκομειακό κρεβάτι στην οικογένειά του, κατόπιν σχετικής συνεννόησης και με τον π. Θεόδωρο Μπατάκα.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται και στην έκκληση του Σ.Σ.Κ. “Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ”, πρόκειται για έναν συμπολίτη μας που βρίσκεται σε δεινή κατάσταση. Η οικογένειά του δεν μπορεί να ανταποκριθεί πια στις μεγάλες απαιτήσεις της δύσκολης καθημερινότητας
Η έλλειψη οικονομικών μέσων, η ανάγκη καθημερινής παρουσίας νοσηλευτών και άλλων ειδικοτήτων (προς ανακούφιση του ασθενούς), οι υπέρογκοι λογαριασμοί της ΔΕΗ και άλλων ΔΕΚΟ, η διακοπή του ρεύματος κ.α. έχουν φέρει την οικογένεια σε απελπισία και απόγνωση.
Όπως αναφέρεται από τον «Ιππόκαμπο», ήδη, ο «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ» και το Ενοριακό Φιλόπτωχο Ταμείο του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Βόλου, κάνουν συντονισμένες προσπάθειες για να αντιμετωπιστούν ΑΜΕΣΑ κάποια έντονα προβλήματα (τρόφιμα, διακανονισμοί χρεών, εύρεση ειδικής κλίνης, πληρωμή κάποιων χρεών κ.α.).
Το Δ.Σ. του “ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΥ”, θα ήθελε να ευχαριστήσει και δημόσια τον κ. Αχιλλέα Τζαλάκα και την εταιρεία υγείοMed-Προϊόντα και Υπηρεσίες Υγείας, ο οποίος παραχώρησε δωρεάν στον “ΙΠΠΟΚΑΜΠΟ” το νοσοκομειακό κρεβάτι, αποδεικνύοντας για ακόμη φορά το ανθρώπινο πρόσωπο της εταιρείας υγείοMed.
Ευχόμαστε ολόψυχα το πνεύμα συνεργασίας και προσφοράς να διατηρείται και να αυξάνεται στους δύσκολους καιρούς, που η ελάχιστη βοήθεια αποτελεί ανακούφιση και δίνει ελπίδα στους συμπολίτες μας».

ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

Αριθμ. Απόφασης Πρωτοδικείου Βόλου: 207/2009 Μέλος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία
( Ε.Σ.ΑμεΑ.) Μέλος της Εθνικής Ομοσπονδίας Κινητικά Αναπήρων (Ε.Ο.Κ.Α.) Μέλος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Θεσσαλίας (Π.ΟΜ.ΑμεΑ. Θεσσαλίας) Μέλος Δ.Σ της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δ. Βόλου (ΚΕΚΠΑ - ΔΙΕΚ)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


Ν. ΓΑΤΣΟΥ 68 – Ρ. ΦΕΡΑΙΟΥ
Τ.Κ. 38333, ΒΟΛΟΣ

Τηλ.& Fax. 24210 44828
Κιντό: 6974 838 599

Email:
ippokampos.volos@yahoo.com

ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ SOCIAL

VIDEO