ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ 60.000 ΚΑΠΑΚΙΑ

 

Μέσα σε ένα ευχάριστο κλίμα, τα παιδιά του ΚΔΑΠ Αμπελοκήπων της Κοινωφελούς Επιχείρησης ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου, που αποτελεί δράση συγχρηματοδοτούμενη από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ελλάδα στα πλαίσια του ΕΣΠΑ 2014-2020, (τελικός δικαιούχος της δράσης είναι η ΕΕΕΤΑΑ και ανάδοχος του έργου είναι η ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ), παρέδωσαν στην ομάδα διάσωσης πάνω από 60.000 καπάκια, που είχαν συλλέξει κατόπιν παρότρυνσης των παιδαγωγών-εμψυχωτριών του ΚΔΑΠ εδώ και τέσσερα χρόνια περίπου.
Οι παιδαγωγοί-εμψυχώτριες του ΚΔΑΠ, κ. Μόσχου Δέσποινα, κ. Κολοφωτιά Αθανασία και κ. Νίκου Ελένη, ευαισθητοποίησαν τα παιδιά πάνω στο θέμα της αναπηρίας, όπως και στο ότι για κάποια άτομα η αγορά αμαξιδίου αποτελεί ύψιστο θέμα και το έχουν πραγματικά ανάγκη, προκειμένου να ικανοποιούν τις καθημερινές τους ανάγκες. Έτσι, μετά από συγκεκριμένες δραστηριότητες και κατασκευές κλήθηκε η ομάδα διάσωσης, ώστε να δοθούν τα καπάκια και στη συνέχεια να παραδοθούν στο Σωματείο Κινητικά Αναπήρων « ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ», προκειμένου να βρουν το δρόμο τους.

 

ΠΗΓΗ: magnesianews.gr

ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

Αριθμ. Απόφασης Πρωτοδικείου Βόλου: 207/2009 Μέλος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία
( Ε.Σ.ΑμεΑ.) Μέλος της Εθνικής Ομοσπονδίας Κινητικά Αναπήρων (Ε.Ο.Κ.Α.) Μέλος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Θεσσαλίας (Π.ΟΜ.ΑμεΑ. Θεσσαλίας) Μέλος Δ.Σ της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δ. Βόλου (ΚΕΚΠΑ - ΔΙΕΚ)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


Ν. ΓΑΤΣΟΥ 68 – Ρ. ΦΕΡΑΙΟΥ
Τ.Κ. 38333, ΒΟΛΟΣ

Τηλ.& Fax. 24210 44828
Κιντό: 6974 838 599

Email:
ippokampos.volos@yahoo.com

ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ SOCIAL

VIDEO