Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΤΟ ΚΑΤΩΦΛΙ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ

Η θέση της γυναίκας στο κατώφλι του 21ου αιώνα

Το Σωματείο Κινητικά Αναπήρων Μαγνησίας "ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ", σε συνεργασία με την βουλευτή Μαγνησίας Ν.Δ. κα Ζέττα Μ. Μακρή, τη μοναδική γυναίκα κυβερνητική βουλευτή του Νομού μας, σας προσκαλούν, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας στην ενημερωτική εκδήλωση-εσπερίδα με τίτλο: «Η θέση της γυναίκας στο κατώφλι του 21ου αιώνα», με επίσημη προσκεκλημένη-ομιλήτρια την Υπουργό Παιδείας & Θρησκευμάτων κ. Ν. Κεραμέως.
Την εκδήλωση πλαισιώσουν επίσης η κα Αλεξάνδρα Σταματοπούλου κορυφαία αθλήτρια ΑμεΑ για το 2019 – κολυμβήτρια κολύμβησης και η κα Ελένη Καλατζή Παγκόσμια πρωταθλήτρια πίστας και δρόμου.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Μαρτίου και ώρα 18.30 μ.μ. στο Domotel Xenia Volos City Hotel.
Η εκδήλωση γίνεται υπό την αιγίδα της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (ΕΣΑμεΑ), με την υποστήριξη της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας και την χορηγία του Domotel Xenia Volos City Resort. Την εκδήλωση θα πλαισιώσει μουσικά η ορχήστρα της Λέσχης Εργαζόμενου Κοριτσιού Βόλου. Συντονίζει ο διακεκριμένος δημοσιογράφος κ. Σωτήρης Πολύζος

All Items
Εκδηλώσεις
Άρθρα

 

 

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

Αριθμ. Απόφασης Πρωτοδικείου Βόλου: 207/2009 Μέλος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία
( Ε.Σ.ΑμεΑ.) Μέλος της Εθνικής Ομοσπονδίας Κινητικά Αναπήρων (Ε.Ο.Κ.Α.) Μέλος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Θεσσαλίας (Π.ΟΜ.ΑμεΑ. Θεσσαλίας) Μέλος Δ.Σ της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δ. Βόλου (ΚΕΚΠΑ - ΔΙΕΚ)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


Ν. ΓΑΤΣΟΥ 68 – Ρ. ΦΕΡΑΙΟΥ
Τ.Κ. 38333, ΒΟΛΟΣ

Τηλ.& Fax. 24210 44828
Κιντό: 6974 838 599

Email:
ippokampos.volos@yahoo.com

ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ SOCIAL

VIDEO